В Испания бе арестуван , за когото се смята за лидер на българската

...
В Испания бе арестуван , за когото се смята за лидер на българската
Коментари Харесай

Арестуваха българин, изнудвал Севиля за 500 000 хиляди евро

В Испания бе арестуван  ", за който се счита за водач на българската мафия, наричаща се " Ромпекостияс " (б. а. - Трошачи на кости), и апетитен за един от най-опасните нарушители в страната съгласно телевизия " Телесинко ", представена от Българска телеграфна агенция.

Българският жител е упрекнат в опит за изнудване на един от шефовете на футболния клуб Севиля, като е изискал от него 500 000 евро. Това се е случило през 2019 година

Полицията е задържала Иво " Ел Булгаро " в къща в един от кварталите на Мадрид.

" Ел Булгаро " е изискал половин милион евро от клуба поради дълг, изработен от Севиля, след отказ да отиде на турне в Мексико. Изнудвачите са твърдели, че приказват от името на мексикански картел, прочут с насилието си. Това изнудване е от 2019 година, като основните съмнения падат върху Иво, само че той не е единственият задържан, а има още четирима, измежду които и юрист.

" Иво е корав темперамент. Познавам го от петнадесет-двадесет години. Срещнахме се в ресторант, ангажимента бе да отида самичък. Той стартира да приказва, а по-късно се появи човек, който беше висок два метра и доста мощен физически и ми разреши да си потегли. Но бях заставен да си отида ", описа пред предаването " ТардеАР " на малкия екран журналистът и криминолог Хавиер Баросо.
 Севиля бута
Севиля бута " Рамон Санчес Писхуан "

Ще строи нов стадион

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР